Zašto smo najbolja autoškola - što nas čini posebnima


Dugogodišnje iskustvo u obuci kandidata je garancija naše kvalitete. Kako bi i dalje ostali na vrhu u struci, obveza nam je pružiti najkvalitetniju uslugu, a Vaše zadovoljstvo naš je uspjeh.

Oduvijek nam je bilo važno ponuditi kvalitetu po pristupačnoj cijeni i maksimalno izaći u susret polaznicima autoškole.

Naša škola nastoji održati najviše europske standarde kako u konstantnoj edukaciji naših kadrova tako i u odabiru sredstava (vozila) i pomagala za rad s jedinim ciljem da sadašnjim i budućim polaznicima omogućimo što kvalitetniju i efikasniju obuku. Škola je opremljena novom informatičkom opremom kao i pratećim programima iz područja prometnih propisa, koji omogućavaju zanimljivu i kvalitetnu nastavu. Sva vozila za obavljanje nastavnog predmeta Upravljanje vozilom su nova i suvremeno opremljena.

Naši predavači su visoko kvalificirani kadrovi sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj specifičnoj i zahtjevnoj djelatnosti. Svi djelatnici su ovlašteni od strane Hrvatskog auto kluba za obavljanje ovog posla. Svojim iskustvom, znanjem, te osobnom motiviranošću omogućit će Vam da u što kraćem vremenskom roku savladate znanja potrebna za dobivanje vozačke dozvole.

Učionice autoškole "Škola za cestovni promet" opremljene su suvremenom tehnikom kao i ostalim nastavnim sredstvima potrebnim za stjecanje znanja iz predmeta Prometni propisi i sigurnosna pravila.

Autoškola "Škola za cestovni promet" koristi i prometno vježbalište za obuku kandidata koje udovoljava svim standardima prema Pravilniku o osposobljavanju kandidata za vozače.

Kontakt


Autoškola "ŠKOLA ZA CESTOVNI PROMET"


Trg J. F. Kennedyja 8, Zagreb
www.autoskola-scp.com
01 / 2300-564

Radno vrijeme