Osuvremenjivanje za bolji uspjeh


 

S obzirom da želimo zadržati visoke standarde u osposobljavanju kandidata za vozače, ali i udovoljiti zahtjevima i potrebama kandidata, Autoškola konstantno obnavlja svoj vozni park kako bi obuku provodila u novim i suvremenim vozilima.
Osim potpunog novog voznog parka, Autoškola "Škola za cestovni promet" je osuvremenila i ostala nastavna sredstava potrebna za rad, te za potrebe osposobljavanja kandidata za vozače "C" i "CE" i "D" kategorije iz predmeta Prometni propisi i sigurnosna pravila uz postojeći simulator analognog tahografa, koristi i prijenosni simulator digitalnog tahografa. Simulator digitalnog tahografa omogućit će kandidatima Autoškole, kao i redovnim učenicima, bolje savladavanje nastavnog programa kao i suvremeniju nastavu koja se temelji na aktualnim zahtjevima suvremenih prijevoznih poduzeća. Uz simulator digitalnog tahografa Škola za cestovni promet nabavila je i čitač digitalnih kartica, čitač tahografskih listića, ključ za preuzimanje (download) podataka, te virtualni računalni digitalni tahograf. Ovim tehničkim rješenjima Škola za cestovni promet ima mogućnost potpune analize i arhiviranja tahografskih listića i podataka iz digitalnog tahografa i kartica vozača u svrhu obrazovanja i osposobljavanja učenika/kandidata, kao i u svrhu stvarnog upravljanja podacima voznog parka. 
Osim navedenih nastavnih sredstava i pomagala autoškola "Škola za cestovni promet" dodatno je osuvremenila učionicu za predmet Prometni propisi i sigurnosna pravila (C0 -1), te osim postojećih nastavnih pomagala nabavila: maketu sustava kočenja sa stlačenim zrakom, prometno svjetlo (semafor), alkometar marke Drager, osuvremenjena predavanja, ... Sva nabrojena nastavna sredstva i pomagala dostupna su kandidatima Autoškole. truktor Miroslav

Kontakt


Autoškola "ŠKOLA ZA CESTOVNI PROMET"


Trg J. F. Kennedyja 8, Zagreb
www.autoskola-scp.com
01 / 2300-564

Radno vrijeme