Online ispiti za kandidate Autoškole i za redovne učenike Škole


 

Web stranica autoškole „Škola za cestovni promet“ omogućava posjetiocima da na moderniji i jednostavniji način pristupe sadržajima vezanim za osposobljavanje kandidata za vozače AM, A1, A2, A, B, BE, C, CE, D kategorije. Web stranica omogućava: informacije o Autoškoli, informacije o predavačima i instruktorima, online prijavu za osposobljavanje vozača, zanimljivosti vezane za djelatnost osposobljavanja kandidata za vozače i mogućnost provjeravanja znanja iz predmeta PPSP online ispitima.
U cilju zadržavanja  visokog standarda u osposobljavanju kandidata za vozače, ali i s ciljem udovoljavanja zahtjevima i potrebama kandidata napravili smo novi način rješavanja testova putem interneta po uzoru na e-test koji provodi stručna organizacija (HAK). Ovakvim načinom rješavanja ispita omogućavamo kandidatima Autoškole učinkovitije ponavljanje i provjeru znanja iz predmeta „Prometni propisi i sigurnosna pravila“. Ispitima se pristupa preko korisničkog imena i lozinke koje kandidati Autoškole dobiju tijekom predavanja i koriste dok ne polože ispit iz navedenog predmeta. Online ispiti izrađeni su na principu automatskog generiranje po kategorijama, gdje će svaki put računalo dodijeliti 38 pitanja slučajnim odabirom, te na principu zbirke ispitnih pitanja koja obrađuje pitanja po nastavnim cjelinama sa predavanja iz predmeta PPSP. Pitanja na svim ispitima automatski se generiraju iz baze pitanja, koja trenutno sadrži cca 1.000 pitanja i svakodnevno se nadopunjuje, te je u pravilu nemoguće da kandidat rješava ispite sa istim pitanjima. Automatsko generiranje ispita omogućava kandidatu uvid u cjelovito gradivo i učenje sa razumjevanjem, a ne „napamet“.
Ovakav način ponavljanja i provjere naučenog gradiva koriste kandidati autoškole „Škola za cestovni promet“ i iznimno su zadovoljni mogućnošću ponavljanja gradiva preko interneta iz vlastitog doma.
Također smo omogućili smo redovnim učenicima Škole za cestovni promet da se oprobaju na online ispitima. Na online ispitima učenici su ostvarili vrlo dobre rezultate i moglo se uočiti da su učenici tijekom školske godine u potpunosti savladali nastavni program.
 

Kontakt


Autoškola "ŠKOLA ZA CESTOVNI PROMET"


Trg J. F. Kennedyja 8, Zagreb
www.autoskola-scp.com
01 / 2300-564

Radno vrijeme