Autoškola
"Škola za cestovni promet"

Trg J.F. Kennedyja 8, Zagreb
tel: 01/2300 564
e-mail: [email protected]
kontakt pocetna stranica
Autoškola
"Škola za cestovni promet"
Zagreb
Trg J.F. Kennedyja 8
tel: 01/2300 564
www.autoskola-scp.com

Radno vrijeme:
od ponedjeljka do petka
od 07.30 do 19.00

Kawasaki ER-6n ABS u autoškoli Škola za cestovni promet („A“ kategorija)

 Zagreb, 24.04.2012.


Autoškola Škola za cestovni promet je od 23. travnja 2012. uz A1, B, C i C+E kategoriju dobila rješenje MUP-a da udovoljava svim uvjetima za osposobljavanje kandidata za vozače „A“ kategorije. Obzirom da autoškola dugi niz godina uspješno osposobljava kandidate za vozače „A1“ kategorije, „A“ kategorija će u potpunosti zaokružiti ponudu u osposobljavanju kandidata za vozače motocikala, te udovoljiti potrebama tržišta.
Za potrebe osposobljavanja kandidata za vozače „A“ kategorije u autoškoli Škola za cestovni promet nabavili smo motocikl Kawasaki ER-6n ABS, novi model 2012. To je motocikl koji je izvanredno odmjeren za gradsku gužvu kao i za otvorenu cestu. Ovaj motocikl je izvrsan dvocilindraš, koji razvija 72 KS i još uvijek nudi sjajne performanse koje će zadovoljiti početnike ali i iskusne i zahtjevnije vozače. Naime, motor dobro prima gas čak i ispod 2000 okretaja u minuti te u tom režimu rada omogućuje ujednačenu i stabilnu vožnu bez gušenja i podrhtavanja. Dobro razvija snagu i ostaje upotpunosti uravnotežen sve do 11.000 okretaja. Dakle, riječ je o univerzalnom motociklu kojem uz dobro odmjeren pogonski agregat jednako pouzdanu podršku daje i njegovih šest brzina, te lako dozirajuća spojka.
Vozeći ER-6n vozač se osjeća poprilično ugodno i sigurno jer dobro oblikovan i postavljen upravljač, opušten i udoban sjedeći položaj, siguran položaj nogu kao i lakoća kojom se motocikl pokreće to omogućuje.
Zbog svega navedenog Kawasaki ER-6n je univerzalno upotrebljiv motocikl s jakim dvocilindarskim, pouzdanim i štedljivim pogonskim agregatom. Uz to, precizno podešena šasija i kočnice sa ABS-om čine ga idealnim motociklom za vozače koji tek ulaze u moto-svijet ali i za one koji su već dugo dio tog svijeta.

Tehničke karakteristike motocikla:

MODEL: KAWASAKI ER-6n
IZVEDBA MOTORA: PAR. TWIN, 4-TAKTNI
MJENJAČ: 6 BRZINA
VENTILA PO CILINDRU: 4
HLAĐENJE: VODENO
ZAPREMINA: 649 cm³
SNAGA MOTORA: 53 Kw/72,1 KS
MAKSIMALNI OKRETNI MOMENT: 66Nm
NAPAJANJE GORIVOM: ELEKTRONSKO UBRIZGAVANJE
OGIBLJENJE NAPRIJED: 41 MM TELEVILICA
GUMA NAPRIJED: 120/70 – 17
GUMA NAZAD: 160/60 – 17
IZVEDBA KOČNICA PREDNJIH/PROMJER PREDNJIH KOČNICA: DUPLI DISK / 300 mm
IZVEDBA KOČNICA ZADNJIH/PROMJER ZADNJIH KOČNICA: DISK / 220 mm
VISINA SJEDALA: 785 mm
TEŽINA VOZILA SPREMNOG ZA VOŽNJU: 204 kg
SPREMNIK ZA GORIVO: 15,5 L


Novi motocikl Kawasaki ER-6n ABS je u potpunosti opremljen u skladu sa Pravilnikom o osposobljavanju kandidata za vozače i dostupan svim kandidatima za vozače A kategorije u autoškoli „Škola za cestovni promet“.

 
Podijeli s prijateljima:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Datum početka sljedećeg
tečaja:

06.05.2024

Prijava