Autoškola
"Škola za cestovni promet"

Trg J.F. Kennedyja 8, Zagreb
tel: 01/2300 564
e-mail: [email protected]
kontakt pocetna stranica
Autoškola
"Škola za cestovni promet"
Zagreb
Trg J.F. Kennedyja 8
tel: 01/2300 564
www.autoskola-scp.com

Radno vrijeme:
od ponedjeljka do petka
od 07.30 do 19.00

Sajam poslova

Zagreb, 27.03.2012.

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područna služba Zagreb organizirala je 27. ožujka 2012., 6. po redu Sajam poslova za područje Grada Zagreba i Zagrebačke županije sa ciljem povećanja mogućnosti zapošljavanja, dostupnosti i izmjene informacija među sudionicima tržišta rada, postizanja bolje usklađenosti ponude i potražnje kao i stvaranja i unapređenja partnerskog odnosa svih sudionika regionalnog tržišta rada.
6. Sajam poslova bio je namijenjen nezaposlenim osobama, tražiteljima zaposlenja, poslodavcima, učenicima, studentima i ostalim osobama koje planiraju aktivnosti vezane uz obrazovanje, zapošljavanje i razvoj karijere.

Posjetitelji Sajma mogli su :
 

  • Uspostaviti kontakt s poslodavcima
  • Predstaviti se i predati svoj životopis poslodavcu
  • Prikupiti informacije o kretanjima i aktivnostima na tržištu rada
  • Informirati se o mogućnostima odabira budućeg zanimanja, obrazovanja i usavršavanja
  • Koristiti mogućnosti programa „Moj izbor“
  • Sudjelovati na radionicama kako bi razvili vještine uspješnog traženja posla 
Obzirom da je na 6. Sajmu poslova izrazito veliki naglasak dan upravo na aktivnostima vezanim uz obrazovanje s ciljem pronalaženja poslova, Škola za cestovni promet podržala je ovaj Sajam te na svom štandu svim zainteresiranima prezentirala svoje programe obrazovanja, usavršavanja i osposobljavanja u području cestovnog prometa. Školu za cestovni promet predstavljali su djelatnici Odjela obrazovanja odrasli polaznika i djelatnici Odjela osposobljavanja kandidata za vozače. Interes za štand Škole za cestovni promet kao i za programe obrazovanja je bio izrazito velik, a posebno nam je zadovoljstvo bilo ugostiti Ministra rada i mirovinskog sustava, prof. dr. sc. Miranda Mrsića, koji  se na štandu Škole informirao o djelatnostima i programima, kao i o mogućnostima zaposlenja sa zanimanjima koje Škola obrazuje.     

 

 
Podijeli s prijateljima:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Datum početka sljedećeg
tečaja:

06.05.2024

Prijava